top of page

Boka mig/fotopaket

Min idé är att erbjuda mina kunder färdiga fotopaket där det faktiskt ingår både digitala bilder och förstoringar. Tanken är att det ska finnas ett paket för varje tillfälle och plånbok och att man ska veta vad det kommer att kosta och vad som ingår innan man kommer till mig. Paketen går naturligtvis att anpassa efter just era önskemål.

 

Är ni ute efter en bröllopsfotograf? Läs då mer om mina bröllopspaket. Är ni på jakt efter dopfotograf, någon som kan fotografera 50-årsfesten, möhippan eller svensexan? Kolla då in mitt eventpaket. Är ditt företag på jakt efter en fotograf för personalbilder? Läs mer under Företag. Jag erbjuder även tjänster inom filmproduktion/rörlig bild. Kontakta mig för mer information.

Hittar ni inget paket som riktigt passar? Sänd mig då ett mail så skräddarsyr vi något tillsammans.

 

När ni bokar ett av paketen nedan får ni tillbaka ett bekräftelsemail där jag ställer lite frågor inför fotograferingen. Är det någon speciell stil ni gillar eller har ni några andra önskemål.

Jag älskar fotografier på papper. Det är något speciellt med en stor, vacker print på sina barn eller från sitt bröllop som man kan hänga på väggen och njuta av under många år. Därför ingår det alltid minst en inramad print i alla mina bröllopspaket. Vill man beställa till fler förstoringar (inramade eller ej) går det naturligtvis bra. Det printade fotots högupplösta fil ingår alltid, annars varierar det mellan olika paket om det ingår högupplösta eller lågupplösta filer.

Vill ni boka mig på Österlen? Maila mig direkt för att se om jag är tillgänglig istället för att boka ett paket nedan. Mailformulär finns under "kontakt".

bottom of page